17/9 Kulturnatt med Farida Amadou (BEL) – BAHK (GRB) – Monopunk SWE

20.00 Farida Amadou (BEL)

Farida Amadou (b.1989) is a self taught bass player based in Liège, Belgium. The electric bass is her main instrument since 2011. In 2013, she has started to play a lot of different musical genres, including blues, jazz and hip-hop. Soon Farida started to dive into improvisation music, and got rapidly identified by local collectif and musicians.
After a year (2017) as bass player in belgian punk band Cocaine Piss, Farida decided to focus on her solo improvisation practice and collaborations with musicians like Steve Noble, Thurston Moore, Peter Brötzmann, Floris Vanhoof, Julien Desprez among other occasional featuring such as Mette Rasmussen, Linda Sharrock, Chris Pitsiokos, Eve Risser, Alex Ward, Jerusalem in My Heart,…

[Listen] Farida Amadou at Bandcamp

[Read] Farida Amadou at WIRE magasine (UK)

ca 22.00 BAHK (Elvin Brandhi/Daniel Blumberg) (GRB)

BAHK (Daniel Blumberg & Elvin Brandhi)

Bahk is an interdisciplinary art group consisting of Daniel Blumberg
and Elvin Brandhi. For the last 3 years they have been developing an
archive of collaborative work across sound, visual art and video.

Links
http://bahk.xyz/

ca 23.00 Monopunk SWE

Dualismen är en kraftfull motor för Monopunk SWE. I musiken möts instrumentala, monotona ambientstrukturer och lågintensivt poetiska texter på nutidssvenska. Tillsammans och enskilt. Svart och vitt. Erfarenhet och naivitet. Tungt och lätt. Människa och maskin. Intellekt och instinkt. Ett sammanvävt ljudlandskap av improvisation kring en hård kärna.

https://ambientpunkrecords.wixsite.com/monopunkswe

Klubb 19 serveras från 19.30-23.30.
Lokal: Slottsgatan 19, Västerås.
Tid: Klubb ifrån 19.30   första artister på scen: 20.00
Fri Entré! men betänk att bli registrerad medlem enligt skälen nedan:

Information om betydelsen av vara registrerad medlem i Nya Perspektiv. Din framtidssäkring för kommande evenemang.

Föreningen baserar varje år sina konserter och aktiviteter utifrån de bidrag som vi får in av bidragsgivare (i dagsläget: kommunalt och statligt). Dessa bidrag är beroende av att vi har medlemmar som är korrekt registrerade. 
Om du inte redan är registrerad medlem för i år vädjar vi därför dig att sätta in medlemsavgiften för innevarande år (20kr) på vår bankgiro 5703-0074 eller swisha på (enligt nedan) och som komplement maila Tomas Nygren (enligt nedan) dina kontaktuppgifter (som minsta information behövs: för och efternamn, e-post samt postnummer och ort, (uppgift på kön är frivilligt att ange, men tyvärr kräver bidragsgivare att vi ändå för statistik över detta) det går också att ha skyddat medlemsskap men då måste man ange detta). 
För att vi ska fortsätta kunna erbjuda evenemang med fri entré som detta kulturnattsprogram (men även tidigare sommarens program under cityfestivalen och senare konserten med Éliane Radigue i Domkyrkan i augusti) där vi inte får betalande publik och entréavgifter är det extra viktigt att ni bidrar med ert registrerade medlemskap som en indikation på att detta är något ni tycker är kul för Västerås och vill fortsätta komma till. 
Ni som redan har varit på ett evenemang tidigare i år och blivit medlemmar behöver vi uppdatera era kontaktuppgifter dessutom: maila mig ert Namn, postnummer, och ort! 

Bli registrerad medlem! avgift: 20kr/år
minsta information behövs för att vara registrerad: för och efternamn, e-post samt postnummer och ort, det går också att ha skyddat medlemsskap men då måste man ange detta). 
Betalningssätt: Bankgiro: 5703-0074
Swish: tel nummer enligt nedan (Tomas Nygren), lämna namn,e-post, postnummer, ort som meddelande

Medlemmar som är 18 år eller yngre får alltid fri entré på kommande evenemang med entréavgift!

Tillgänglighet

Se info om tillgänglighet för våra olika konsertlokaler på denna sida: https://www.nyaperspektiv.se/news/?page_id=1105&embed=true#?secret=XsVI5eFKNJ#?secret=EBsa7pRyEz