29/6 Festivalen i Festivalen – Alexandra Spence (AU) – Moonilena (SE) – Robert Ånholm (SE)

Alexandra Spence playing clarinet sitting on floor in front of electronics during live concert

19.00 Alexandra Spence (AU)

Alexandra Spence is a sound artist and musician living on unceded Wangal land in Sydney, Australia. Her practice reimagines the intricate relationships between the listener, the object, and the surrounding environment as a kind of communion or conversation. Her aesthetic favours field recordings, analogue technologies and object interventions.
Alex has presented her art and music in Australia, Asia, Europe, and North America including AB Salon, Brussels; Ausland, Berlin; BBC Radio; Café Oto, London; Cave12, Geneva; EMS, Stockholm; The Lab, San Francisco; Liveworks Festival, with Liquid Architecture, Carriageworks, Sydney; Phoenix Central Park, Sydney; Museo Reina Sofia, Madrid; MONO, at the Institute of Modern Art, Brisbane; Punkt Festival, Kristiansand; Radiophrenia Festival at the Centre for Contemporary Arts Glasgow; Soft Centre, Sydney; Sound Forms Festival, Hong Kong; Standards Studio, Milan; The Substation, Melbourne; & Volume Festival, Art Gallery of NSW, Sydney.

https://alexandraspence.net/

Alexandra Spence is assisted by the Australian Government through Creative Australia, its principal arts investment and advisory body.

20.00 Moonilena (SE)

Behind the Moonilena moniker hides Stockholm-based Marlena Salonen, who has been releasing music since 2019. She had a great album on Huntleys+Palmers a few years ago and returned to local Stockholm label Moloton last week. The label that recently released the great album from Aset (including Sonja Tofik) extend their streak of fine ambient releases with this 8-track LP. >Record Turnover >

Moonilena, Marlena Salonen, använder sig av mjuka och vackra – och störiga – ljud på albumet “Minnet” SR P2 Elektroniskt

https://linktr.ee/Moonilena

robert holm

21.00 Robert Ånholm (SE)

Robert Ånholm verkar i Västerås och presenterar sitt ambienta projekt.

frivillig entre på 20 kr (inkl. medlemsskap)

Tillgänglighet Klubb19
Klubb 19, Slottsgatan 19, Västerås [Karta, Eniro]
Högt entrétrappsteg. Rullstolsramp finns. Toalett finns men är ej anpassad för personer i rullstol. Konsertlokalen har dock inga höga trappsteg utan möbleras med stolar. Elfordon är för skrymmande för lokalen (max bredd 90 cm). Dessa måste parkeras utanför på grund av utrymningsskäl.  Lokalen har ej hörslinga, men den kan installeras tillfälligt vid behov. Lokalen har ej utmärkta synleder men är å andra sidan inte så stor och inga höga trösklar finns. Hjälpsam personal finns dock alltid tillhands för att hjälpa besökare med olika tillgänglighetskrav. Lokalen brukar erbjuda tilltugg och kaffe etc till konserterna till lågt pris.

läs mer om tillgänglighet på:
https://www.nyaperspektiv.se/news/?page_id=1105