Nya Perspektivs konserter och Covid-19 tillfälliga entréregler.

Med anledning av spridningen av coronavirus (Covid-19) så kommer föreningen följa speciella arrangörsdirektiv enligt folkhälsomyndigheten.  se weblänk

Först får vi förvarna att konserter (i synnerhet med internationella artister) kan just nu ha hög chans att bli inställda pga sjuka artister, blockerade resor ifrån utlandet och andra riskskäl etc. Vi hoppas att ni har förståelse för detta. Om evenemanget blir inställt tillämpas force majeure och vi kommer därefter, om det är möjligt, omboka dessa konserter till ett senare datum.

Eftersom den konsertlokal vi mest använder är liten och endast är för max 40 personer kommer vi att genomföra konserter enligt planering.

Vi kommer att spela in samtliga konserter och erbjuda dessa som streaminglänk (en vecka efter evenemanget, om det inte streamas live) till er som inte kan eller vill komma pga situationen.
För att ta del av dessa krävs medlemsskap. Dessutom behövs en intresseanmälan göras på rsvp@nyaperspektiv.se

Följande försiktighetsåtgärder gäller just nu vid Nya Perspektivs konserter i lokal:

  1. Vi kommer begränsa antalet besökare till max 20 pga lokalens storlek (och tillgång till antal toaletter).
  2. Besökare rekommenderas att använda handsprit. Kom-ihåg att alltid hosta/nysa i armvecket.
  3.  Besökare kommer att sitta med större avstånd mellan stolar.
  4. Besökare bör tänka på att hålla avstånd och försöka minska tiden för hur länge man är i lokalen. Man kan t.ex. vara utanför lokalen och vänta innan konserten börjar.
  5. Möjligheter till kortbetalning och kontantbetalning för medlemsskap och entréavgift kommer att pausas, endast swish kommer att fungera.
  6. Besökare som har nära anhöriga eller som själva som arbetar inom vård och omsorg ombedes åta extra försiktighet ex. att använda munskydd.
  7. Besökare i riskgrupper rekommenderas att stanna hemma och begära lyssning av en inspelning av konserten i efterhand på rsvp@nyaperspektiv.se.

Vi hoppas att dessa regler är ytterst tillfälliga och att vi kan gå tillbaka till normalt läge inom snar framtid.

Tomas Nygren
verksamhetsledare/producent

Photo By: Photo courtesy the National Institute of Allergy and Infectious Diseases