29/6 Nya Perspektiv på Cityfestivalen

Under Cityfestivalen bjuder Nya Perspektiv på några fantastiska artister på Klubb19

Scen: Slottsgatan 19, Västerås.
Tid: Klubb ifrån 19:30   artister på scen: se nedan
Entré: fri entré!!

Information om tillgänglighet för konsertlokal:
Klubb 19, Slottsgatan 19, Västerås
Högt entrétrappsteg. Rullstolsramp finns. Toalett finns men är ej anpassad för personer i rullstol. Konsertlokalen har dock inga höga trappsteg utan möbleras med stolar. Elfordon är för skrymmande för lokalen (max bredd 90 cm). Dessa måste parkeras utanför på grund av utrymningsskäl. Lokalen har ej hörslinga, men den kan installeras tillfälligt vid behov. Lokalen har ej utmärkta synleder men är å andra sidan inte så stor och inga höga trösklar finns. Hjälpsam personal finns dock alltid tillhands för att hjälpa besökare med olika tillgänglighetskrav.

se mer om tillgänglighet på: https://www.nyaperspektiv.se/news/?page_id=1105

20.00 CCHE

Monoton improvisation med trummor och elbas över ringlande synthmattor med doft av Tallinn. Under kvällen framförs några stycken som blir till i stunden.

Curt Östlund – synthar
Christer Rispling – trummor
Helena Östlund – elbas
Erik Binbach – elgitarr

 

22.00 CB3

CB3 eller Charlottas Burnin’ Trio är en instrumental progressiv rock trio med ett psykadelisk vibe från 70-talet. De blandar deras passion för improvisation med influenser från rock musik som Led Zeppelin, King Crimson & Pink Floyd!

Med deras kosmiska jams, riffiga låtar och episka ljudlandskap har de fångat lyssnare både från jazzklubbar, rock och psychfestivaler sedan 2013.

Ett kärt återbesök för denna fantastiska trio!

Charlotta Andersson – Elgitarr samt komposition.
Simon Ström – elbas
Natanael Salomonsson – trummor

https://eggsinaspic.bandcamp.com/album/from-nothing-to-eternity

ca 23.30 The Bird Who Fell to Earth

The Bird Who Fell to Earth (aka Carolina Guillén Åkerlind) skapar dansant electro med synthar och trummaskiner. Här samsas knorrande slingor med drömska ackord, pådrivna på av ett dundrande maskineri.

De senaste åren har hon gjort ett flertal bejublade liveset på olika klubbar i landet. När The Bird Who Fell to Earth spelar live är det svårt att stå still!

The Bird Who Fell to Earth – Syntar, trummaskiner etc

 

med reservation för ändringar