7/10 Workshop – Vårt viktigaste verktyg Rösten

Lördag 7/10  13.00-15.00

Musikern Carita Boronska kommer att hålla en mitt-på-dagen-workshop på Klubb19 som handlar om att förbättra sina röstresurser och att kunna använda sin röst på flera sätt. Med sin bakgrund som vokalistlärare i spanien (EMC – La Escuela de Música Creativa) i Madrid) kommer hon coacha och inspirera deltagarna i deras röstresurser med bl.a. andning, spänningsreglering och mental träning.

När du tränar rösten är det bra att träna hela ditt jag för att uppnå resultat. Alltså med kroppen, rösten, intellektet/hjärnan, känslan & själen. För att tala bra ska du hitta en balans mellan andning, rytm och röst. Mycket bygger på att ha en bra rytm, d.v.s. att kunna spänna/slappna av och känna balansen däremellan. Flytet upplever du både i kroppen och rösten.

Medlemmar gratis, medlemsskap går att lösa i anslutning till workshopen (20kr)
ej medlemmar 50kr.

Lokal: Klubb19, Slottsgatan 19, Västerås

Deltagarplatser är begränsat så om du vill vara säker på att vara med så maila till: rsvp@nyaperspektiv.se

https://www.slh.nu/utbildningar/ovriga/rosten-vart-viktigaste-verktyg/

Workshopen hålls i anslutning till projektet Nya Arrangörer

Nya Arrangörer är en tvåårig, genreöverskridande satsning för att fånga upp och stärka nya arrangörsinitiativ och nätverk i det fria musiklivet med fokus på kunskapsutbyte, praktisk handledning och nationella nätverk. Nya Arrangörer är ett samarbete mellan Svensk Jazz, RFoD(Riksförbundet för Folkmusik och Dans) och RANK (Riksförbundet av Nutida Konstmusik). läs mer här

Projektet Nya Arrangörer stöds av Musikverket