FESTIVALEN I FESTIVALEN 27/6

Nya Perspektiv erbjuder i samarbete med Postart festivalscenen med den rätta musiken, som ett komplement till Cityfestivalen. Under kvällen blir det tre olika musikakter. På innergården finns dessutom under dagen flera spännande Västeråsaktörer! Till beats av DJ LeBitch!

Plats: PostArt Studios, Slottsgatan 19, Västerås

Entré: frivillig entré.
Alla som kommer under dagen får medlemsskap i föreningen.

Aktörer på innergården:

Folkhemsturen
Alternativa turistresor i veteranfordon genom folkhemmet Västerås.

Elektra – Folkets bio
Elektra är en mångkulturell mötesplats för film och samtal med ett brett utbud av filmer från hela världen.

Dharma Yoga
Dharma is order. To follow one’s heart is to follow one’s dharma. We find our calling through inspiration and creativity. Yoga gives you a way.

Stadsgrönt – vi odlar västerås
Föreningen Stadsgrönt kommer finnas på plats för att prata om stadsodling och visa exempel på hur man kan odla i staden.

Ytan
Föreningen har till ändamål att främja kultur och stötta medlemmarnas kulturella verksamhet, verka för en konstnärlig mötesplats och verka på den nationella och internationella konstscenen.

DJ LeBitch
Fyller ljudrummet under dagen.

Backyard Rails
Bygger en mini skatepark som är öppen för alla.

Konserter under kvällen:

Cure-a-phobia (ca 20.00)
Om Kate Bush vuxit upp på cirkus och haft kabaretjazz i sina hörlurar hade hon förmodligen låtit som Cure-a-Phobia gör på sin andra skiva.

Postart Rispling&Reuters foto.

Steamboat Switzerland (CHE) (ca 22.00)
Steamboat Switzerland är en virtous trio som blandar element ifrån jazz, metal och samtida komposition. I musiken sammanförs hardcore med avantgarde. Radikalt, precist och energirikt!

Postart Rispling&Reuters foto.

OBergman (ca 24.00)
Obergman (Ola Bergman) är en pionjär inom eldriven musik. Han är även en av grundarna till den Stockholmsbaserade etiketten New Speak, som av många betraktas som en av de mest innovativa inom genren idag.

Postart Rispling&Reuters foto.